Ervaar de perfecte bruine kleur

Ons badpak heeft een unieke stijl die zorgt voor een effectiever bruiningseffect in de buik. Dit badpak garandeert geen bruiningslijnen, waardoor het de perfecte keuze is voor uw zonovergoten dagen op het strand!

Voordelen

 • Sneldrogend, bruin-geoptimaliseerd.

  Geniet van het comfort van ons onderscheidende, ondoorzichtige ontwerp dat tot zeven keer sneller droogt dan traditionele badpakken, waardoor het risico op urineweginfecties wordt geminimaliseerd.

 • Comfortabele pasvorm

  Lichte kerncompressie voor een flatterend silhouet, ideaal voor langdurig dragen..

 • Stijl ontmoet functionaliteit

  Ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en chique design, waardoor hij geschikt is voor diverse gelegenheden. van strand tot bar..

wat onze klanten over ons zeggen

4.8

Gebaseerd op 1356 Reviews

Sofia R.
 • Geverifieerde koper

Eindelijk het perfecte badpak gevonden voor mijn vakantie! De no-tan-line-functie is een game-changer. Comfortabele pasvorm, flatterend ontwerp, en ik vind het geweldig dat ik ervan kan genieten de zon zonder u zorgen te hoeven maken over lastige bruiningslijnen. Sterk aanbevelen!

One-Piece ...
Amelia T.
 • Geverifieerde koper

Love it!

Het voldoet niet alleen aan de claim dat je niet bruin wordt, maar het past ook als gegoten en ziet er ook nog eens goed uit geweldig. Eindelijk een zwempak waarmee ik van de zon kan genieten zonder me zorgen te hoeven maken over bruine lijnen!

One-Piece ...