Betalingsbeleid

Betaalbeleid

Wanneer u klaar bent om uw artikelen te kopen, klikt u op de knop 'Doorgaan naar afrekenen'. Op uw betalingsscherm ziet u het totale bedrag van de artikelen. Voeg uw betaalmethode en factuuradres toe.

Novexo accepteert de volgende betaalmethoden:

○ Visa
○ MasterCard
○ Maestro
○ American Express
○ Klarna
○ iDeal
○ Apple Pay
○ bancontact


Hoe weet ik dat mijn betalingstransactie veilig is?

Wij zorgen ervoor dat elke creditcardtransactie plaatsvindt binnen een beveiligde omgeving. Het Novexo betalingssysteem heeft een 128-bit SSL-beveiligingscodering. U kunt zien dat de transactie veilig is als u een sleutelslot ziet rechtsonder in uw webbrowser. Wij bewaren uw creditcardgegevens niet nadat uw bestelling is voltooid. In plaats daarvan wordt het direct naar onze banken gestuurd. U kunt erop vertrouwen dat bij elke aankoop uw creditcard- of bankrekeninginformatie veilig zal zijn.

Novexo is toegewijd aan een veilige, plezierige en soepele online winkelervaring voor alle klanten. Voor uw veiligheid heeft Novexo een betalingsbeveiligingsscreeningsproces geïmplementeerd. Bevestiging van klantgegevens bij bepaalde bestellingen kan vereist zijn voordat de bestelling wordt verwerkt. Zorg ervoor dat u nauwkeurige en actuele contactinformatie verstrekt voor het geval dat we de veiligheid van uw bestelling moeten bevestigen. Voor verdere vragen:

Contactgegevens:

Handelsnaam: Novexo

Email: info@novexo.be

Telefoon: +32468358579